Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарьков
Гостя: Ольга Ситнікова

Ведучий: Шановні друзі, наша гостя в студії - Ольга Ситнікова. Добридень, Ольго!

Ольга: Вітаю всіх слухачів!

Ведучий: Ця програма - перш за все навколо людини, її долі, життєвого досвіду, можливо, тих висновків, яких людина дійшла. Ми знаємо, що Ви були моделлю. Розкажіть про це докладніше, будь ласка.

Ольга: Моє минуле життя - мій гіркий досвід... Від 12 років мене вже запрошували зніматися в рекламі. У 16 я отримала свою першу корону - «Міс Херсон». Пізніше мене запросили на міжнародний конкурс "Queen International", у якому брали участь дівчата з різних країн. Там я одержала ще одну корону, ставши другою віце-міс. Потім був конкурс «Міс Україна». Відтоді почалося моє кар'єрне зростання. Мене також запрошували до участі в різних зйомках. Потім мене запросили стати директором школи моделей. Це агентство № 1 в Україні. Там я викладала для майбутніх моделей.

Якщо чесно, зараз я противниця того, щоб дівчата-християнки йшли в модельний бізнес.

Ведучий: А з Вами радяться з цього приводу?

Ольга. Так. У моїй церкві і в різних містах, у яких ми служимо з чоловіком, підходять молоді, вродливі дівчата, котрі віддали свої серця Господу і запитують: «Олю, а чи можна нам брати участь у конкурсах краси, зніматися в рекламі, бути моделями?». Відразу скажу, що це не реально для християнок. Це дуже жорсткий бізнес і в той самий час сфера, де багато спокус, устояти важко. Є багато кастингів, де не будуть запрошувати на конкретний показ або зйомку. Якщо ти стаєш на цей шлях, то надягати рожеві окуляри не варто - умови ставить замовник. Ви укладаєте контракт із модельним агентством. І немає такого, що ви будете вибирати, в якій зйомці брати участь. Якщо ви вже прийшли, ви виконуєте функції манекенів.

Ведучий: Ти розумієш, що ти - манекен. За таких обставин, можливо, страждає душа?

Ольга: Так. Коли дівчина виходить на подіум, всі бачать показ одягу. Але в душі у моделі - незрима гординя. Створюється такий образ королеви. Коли відомі виконавці виходять на сцену, вони хочуть слави. Багато зірок говорять: ми залежимо від глядача, його овацій. Те ж саме відбувається і в модельному бізнесі. Дівчина хоче, щоб її схвалили. І вона створює собі цю корону, щоб зростити внутрішню гордість. Може, в дитинстві модель не долюбили батьки, і вона у такий спосіб поповнює свої внутрішні потреби. Коли мені було боляче, я хотіла довести всьому світові, що я найкраща, найкрасивіша. Я не розумію, як дівчата-християнки можуть піти на це.


Ведучий: Так, з одного боку модель - королева. А з іншого - якщо їй потрібно вийти без купальника на сцену, всередині виникає певний конфлікт. Як його деякі дівчата переживають?

Ольга: Усе починається з модельної школи, коли з дівчатами працює безліч людей. Ці помічники кажуть: коли ти виходиш на сцену, неважливо, що ти думаєш цієї миті. Тобі сказали це виконати – і ти виконуєш. Якщо дівчина відмовляється, її потім можуть не запрошувати на кастинги. Звичайно, є агентства, які дотримуються умов контрактів. Але коли робочий день моделі закінчується, починаються спокуси. Шанувальники, які дарують квіти, машини, квартири... Встояти можуть одиниці.

Ведучий: Розкажіть про своє служіння, в чому воно полягає?

Ольга: Ми з чоловіком даруємо людям щастя. Є такий проект - «Секрет щастя». Ми їздимо різними містами і розповідаємо людям про Ісуса у форматі секрету щастя. Це наша основна євангелізаційна робота.

Ведучий: Який Ваш особистий секрет щастя? Жіноче щастя - яке воно?

Ольга: Як я зрозуміла, жіноче щастя - це, звичайно, і діти, і чоловік. Але жіноче щастя, як і чоловіче, насамперед сховане в Бозі. Коли стане важко, куди ми підемо? До Господа. Схиливши коліна в молитві, ми звернемося до нашого Отця. Він забезпечує всі наші потреби. Тому для мене особисто щастя - тільки в Ісусі Христі. Це те, що я набула 5 років тому. Перший раз я зустрілася з Господом 20 років тому, коли Він зцілив мого сина від гнійного менінгіту. Це було диво і мені хочеться про нього розповідати більше і давати надію тим матерям, котрі нині зазнають труднощів зі своїми дітьми.


Ведучий: У чому секрет щастя?

Ольга: Він один - наблизити Своє серце до Господа, визнати Христа Своїм Спасителем. Тоді серце оновлюється і в цьому й полягає щастя. Коли ми навертаємося до Ісуса, Він незримо нас змінює. Наше серце приліплюється до Нього і стає щасливим. Але це процес. Ми вникаємо в Писання, пізнаємо, хто такий Бог. І Він дарує ці радість і щастя. Якщо ми віддали своє серце Господу, гілочки оновлення починають поширюватися і на інші сфери життя, на те, що нас оточує: сім'ю, дітей, фінанси, роботу, служіння Богові. Тоді щастя наповнює нас. Але, знову ж таки, це відбувається не відразу, а поступово...