Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світло підтримки»

Ведучий: Едуард Гльоза

Гостя: Наталя Ремізовська

Студію Світлого радіо відвідала Наталя Ремізовська - служитель, психолог благодійного фонду  «Життя з надлишком», учасниця волонтерського руху "Charity BRO". Вона взяла участь у програмі «Світло підтримки».

На початку передачі Наталя поділилися історією свого навернення до Бога. На жаль, у житті нашої  гості був важкий період – вона була залежною від наркотиків. За словами Наталі, її постійно запрошували до церкви. Але потрапила туди жінка випадково. Коли це сталося і Наталя почула проповідь, Бог торкнувся її серця. Як свідчить наша гостя, тієї миті вона відчула у своєму серці, що жінці потрібно бути в цій церкві. Повернулась Наталя туди через багато років, але її перше враження про відвідування храму було саме таким.


За словами нашої гості, Бог ще довго працював над її серцем, доки жінка врешті віддала своє серце Йому та звільнилася від своєї залежності. Сьогодні Наталя здійснює служіння  для Господа, яке починалося з допомоги у реабілітаційному центрі та ведення групи з вивчення Біблії. А нині жінка є психологом благодійного фонду  «Життя з надлишком», а також учасницею волонтерського руху  "Charity BRO". В організації «Життя з надлишком» жінка очолює проект, який сама створила – театральну студію, де навчаються дітки. Там у них формують важливі якості для життя, моральні принципи, бажання жертвувати на благо інших людей.

За допомогою свого служіння Наталя, як вона твердить,  хоче робити добро для своєї країни та змінювати її.

Докладніше про цікаве інтерв’ю з Наталею Ремізовською ви можете дізнатися на нашому каналі в Ютубі.