Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Актуально сьогодні»

Ведуча: Валерія Грановська

Гість: Олександр Козловський

Студію Світлого радіо відвідав Олександр Козловський – співорганізатор соціального волонтерського проекту «Мій талант тобі, Україно!». Він узяв участь у програмі «Актуально сьогодні».

За словами Олександра, «Мій талант тобі, Україно!» розпочався з державного соціального  проекту  «Повір у самого себе», який проводить Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У рамках цієї акції в конкурсах, які представлено в 10 номінаціях, беруть участь діти з особливими потребами, зазвичай – 1500 осіб. Захід проходить раз на рік й Олександрові, за його словами, хотілося якось продовжити це свято. Спочатку було створено проект «Благодать натхнення», в рамках якого відбувалися інтегровані концерти. У них брали участь діти та молодь з інвалідністю, звичайні діти та артисти. Всі були рівними серед рівних. Проект створювали для того, каже Олександр, аби показати дітям з особливими потребами, що вони гідні  бути серед звичайних людей.


На одному з концертів, за словами нашого гостя, було вирішено провести виставку малюнків, завдяки якій відбулося ближче знайомство з відомою художницею Катериною П’ятаковою, співорганізатором проекту «Мій талант тобі, Україно!». Саме так, окрім інструментального напрямку, з’явився ще й художній. Відбулися вже 3 виставки. Спочатку ці заходи, як свідчить Олександр, було зосереджено на дітях та молоді, але потім до проекту долучилися і дорослі люди з інвалідністю. Завдяки цьому, такому потрібному починанню, особистості з фізичними обмеженнями  реалізують свої таланти і служать Богові та іншим людям...

Докладніше про цікаве інтерв’ю з Олександром Козловським ви можете дізнатися на нашому каналі в Ютубі.