Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

«Страх відходить, коли ти починаєш бажати догоджати більше Богу, ніж людям» 

- Сергій Гординський

У студії Світлого радіо – пастор, місіонер, директор християнської консалтингової компанії «Блага звістка» Сергій Гординський. У нашому насиченому інтерв'ю ми поговорили про Боже покликання, різниці між покаянням і каяттям, а також про лідерське становлення у служінні. Слухайте і дивіться повну версію інтерв'ю за посиланням, а нижче – короткий переказ найцікавішого. 

  • «Спочатку не було величезного прагнення бути пастором, керувати. Було лиш величезне прагнення пізнати цю Особистість, що промовила тобі прямо в серце. Це було найголовнішим»
  •  «Ви знаєте, у той момент, коли я вимовив молитву покаяння, сталася така річ... Я реально відчув, як у серці, там, усередині, спалахнув якийсь вогонь. Я хотів зберегти цей вогонь, і я прямо піджаком закривав його. І ось тепер я прагну його у своєму серці постійно. Мати і не втрачати ніколи»
  •  «Ми дивимося на своє серце і розуміємо – якщо я роблю боляче ближньому своєму, а Дух Святий наповнив моє серце і я чутливий до нього, і Слово Боже я ставлю на перше місце, тоді ти стежиш за своїми устами, за своїми думками , ти дивишся за своїм серцем. А потім це все переростає в слова і вчинки. І свої помилки доводиться визнавати. І цього не треба боятися»
  •  «Ти відчуваєш, що ти не просто можеш допомогти, а ти маєш відповідь від Господа про це. І ти приходиш і допомагаєш»

 Дивитися повний запис програми: 

Божих благословень і Його керівництва щодня!