Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Олекса Петрів, священник
Програма: «Боже домобудівництво»
Ведучий: Олександр Костюченко

 

Для кожної людини (і для кожної нації)  Господь має Свій досконалий план. Загалом його відображено у таких словах із Біблії: «І ти вибери життя, щоб жив ти та насіння твоє, щоб любити Господа, Бога свого, щоб слухатися голосу Його та щоб линути до Нього, бо ж Він життя твоє, і довгота днів твоїх…». Інакше кажучи, максимальна самореалізація можлива тоді, коли людина і загалом нація живуть згідно з цим Божим планом. Слід прагнути до його пізнання і виконання, щоб досягти успіху та процвітання. Про це говорить гість програми «Боже домобудівництво», відомий служитель  Олекса Петрів.

 

 

«Чи для держави молодої, чи для тієї, яка існує вже тисячоліття, принципи будівництва є одними – дати людині можливість у повноті реалізувати себе згідно з Божою волею…».

 

«…Ми не можемо не бути співучасниками цього великого Божого плану. Понад те, ми мусимо це робити, тому що це є частиною нашої природи, нашим покликанням.»

 

«…Я хотів би бачити, щоб людська спільнота на цій планеті жила згідно з Божим законом насамперед, жила в любові до Бога, розуміла, до чого вона покликана…»