Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Юніс Мітчел та Олена Сєдих, співорганізатори БФ «Родинний стіл»
Програма: «Світло підтримки»
Ведуча: Інеса Опіканець

Допомагати іншим людям – велике благо. Так каже Біблія. «Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви. Був нагий і Мене зодягли ви, слабував і Мене ви відвідали, у в'язниці Я був і прийшли ви до Мене». Наші небайдужість та милосердя не тільки дарують людям надію тут, на землі. Вони приносять плід для Царства Божого та лишають слід у вічності.

Наші гості -  співорганізатори БФ «Родинний стіл» Юніс Мітчел та Олена Сєдих  - розповідають, як і чому розпочали своє служіння випускникам шкіл-інтернатів, людям поважного віку, вдовам, сиротам в Україні, і як ця праця змінює життя знедолених на краще.

 

«Я вірю, що Бог мав план, коли я приїхала до України на канікули. Я не думала, що буду місіонером. Але люди, з якими я пов’язана у Канаді, мають також українські корені. І їхні серця сповнені співчуття до вдів та сиріт в Україні.»

 

«Дівчата-сироти прийшли до нас, не маючи надії і довіри. Тому наша найперша мета - щоб вони почали нам довіряти.»

 

«Наші дівчата-сироти ніколи  не мріяли  і не ставили перед собою жодних цілей. Вони щоденно боролись за виживання. Тож якщо ми можемо дати дівчатам надію, вони можуть поділитися нею з іншими. З Господом все це – можливе».