Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 
Гостя: Тетяна Коваль, психолог, авторка курсу для жінок «Make a woman»
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк

 

Як  ми, жінки, часто визначаємо нашу цінність? Почуттями. Ставленням людей. Невпевненістю в собі. Болем минулого... Просто поганий фізичний стан може впливати на нашу думку про себе. Але жоден із цих факторів не визначає нашої цінності. Дорогі жінки, завжди пам’ятаймо: ми – улюблені творіння найталановитішого Майстра-Творця, Естета і Художника, нашого великого Бога. І наша цінність визначається винятково Його ставленням до нас, дочок Небесного Царя.

Авторка і ведуча жіночої програми «Світлі посиденьки» Надія Кондратюк говорить зі своєю гостею, психологом Тетяною Коваль про те, що для жінок  є дуже важливим прийняти самих себе, адже це  - запорука внутрішнього спокою та гармонії…

 

"Я багато подорожую. Я була в різних країнах. І щоразу я переконуюся в тому, що у нас дуже вродливі жінки».

 

«Що мене вражає: справді, у нас дуже вродливі жінки, але сама жінка не розуміє і не усвідомлює до кінця своєї цінності і своєї жіночності.»

 

«Річ - у прийнятті. Прийнятті себе такою, яка ти є».

 

«Дуже хочеться, щоб дівчата, жінки - леді - щоб вони дійсно приймали себе, і працювали над своєю жіночністю, тобто, робили такі речі, які допомагають почуватися в гармонії з самою собою.»