Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Оксамита, співачка, авторка пісень, журналістка, лідерка руху «Живи»
 Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

У своїй новій пісні «Дай мне познать» відома співачка Оксамита відобразила спрагу до  глибшого пізнання Бога. Виконавиця розповідає, як народилася ця пісня. А також  ділиться своїм іншим твором – «Диво на Різдво». Своєю творчістю та багатьма підбадьорливими словами Оксамита надихне вас, друзі, бути ближчими до Господа та цінувати вічне, тоді, коли земне життя – дуже непросте…

 

«...Я гадаю, що для мене - це більше, ніж пісня [«Дай мне познать»]. Це, напевно, молитва...»

 

«Насправді - це величезний привілей: людина здатна чути Бога. Господи, це ж чудово, це дивовижно»

 

 «Коли ми віддаємо славу Богові, ми тим самим, як криголам у духовному світі, прокладаємо подальший шлях: «А я однак  буду славити тебе, Господи,  хоч що б сталося...»

 

 «...Руйнування, насильство, війни, перешкоди, смерть, а Бог каже, що «Мій мир вищий від цього всього». Як може бути мир, коли ми бачимо все це? І досі я думаю, що ходячи з Богом, будучи віруючими, ми продовжуємо вчитися: «Так що таке Твій мир, Господи?»

 

«...Ось їхала на ефір, і думаю:« І це мине...». І в цих словах я побачила такий глибокий, мало не сакральний сенс. Адже якщо ми розуміємо, що все тимчасове промине, а дорогоцінне проходить іноді повз нас, то з цим потрібно щось робити...»