Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 


Гість: Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом», журналіст
Програма: «Це реально»
Ведучий: Сергій Цвєтков    

Ініціатива «Всі разом» надає методологічну, творчу, інформаційну та юридичну допомогу організаціям-учасникам руху, проводить навчальні семінари, тренінги, майстер-класи, допомагає у проведенні публічних акцій, веде діалог з державними та громадськими організаціями. Як зазначають організатори руху, «у нас все ґрунтується на партнерстві… Наш спільний базис – християнські цінності. Наша спільна мета – побудова здорового громадянського суспільства».

Про здобутки, виклики та перспективи міжконфесійного руху християн в Україні «Всі разом» автор та ведучий чоловічої програми «Це реально» Сергій Цвєтков говорить із головою цього руху Русланом Кухарчуком.

Крім цього, Руслан розповідає, про що він мріяв у дитинстві, ким хотів стати і як зрозумів, що його покликання – бути журналістом.

 

«…Коли вже трошки старшим був,  тоді у нас була мода ставати юристом. Тому я піддався цій моді і десь один-два роки себе бачив захисником знедолених і нещасних, але все ж ця мода мене не змогла здолати і остаточно в 10-11 класах я вирішив стати журналістом»

 

«…Коли мого брата молодшого, Артура, принесли з пологового будинку, мені був один рік і десять місяців. І в цей момент я (навіть фотографія є), отак розгорнув газету і уважно її читав. Ну, як читав, в один рік і десять місяців, можете собі уявити. Але, мабуть, то був такий пророчий потяг до засобів масової інформації, друкованих чи електронних…J» 

 

«…Дійсно, у кожної людини, мабуть, є якась така внутрішня потреба активізму. Але він все ж має ґрунтуватися на бажанні виконувати певну місію, служити суспільству, щоб наше земне життя більш було схожим на Царство Боже, бо мрія про Царство Боже повинна в нас залишатися…»