Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Артем Чаплигін, стронґмен
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська 

Слово «стронґмен» утворилося від двох англійських:  «strong» — «сильний», «рішучий» та  «man» — «людина», «чоловік». Це силовий вид спорту, який приваблює глядачів видовищем: сильні чоловіки виконують вправи з масивними снарядами, такими, як колеса вантажівок, газові балони, автомобілі й т.ін. Стронґменами також називають людей, котрі займаються цим спортом. 

Сьогодні нашу студію відвідав, справді, «стронґ мен»smile Артем Чаплигін. Він розповів про те, чому захопився цим видом спорту та як його використовує у проповіді Доброї новини (!) людям. 

 

«Так, я би міг це зробити [вирівняти спину комусь], але, я думаю, потрібно буде викликати відразу швидку допомогу, про всяк випадок» smile

 

 «...Я дуже люблю спорт, і я молився й просив: «Господи, будь ласка, покажи мені той напрямок у спорті, через який я можу служити Тобі». Я довгий час шукав... І якось один брат... познайомив мене зі стронґменом, який близько 15 років їздив всією Україною і проповідував Євангеліє за допомогою силових номерів... Уже більше 5 років я їжджу Україною і розповідаю Євангеліє таким незвичайним способом»

 

«...Коли закінчується моя програма, до мене підходить безліч людей, вони ставлять питання, просять мої контакти, вони додаються в «Друзі» у Фейсбуці, і протягом довгого часу я підтримую з ними спілкування...»