Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Ракеле та Володимир Савчуки, служителі
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Софія Яковин

Студію радіо «Еммануїл» відвідало подружжя служителів Ракеле та Володимира Савчуків. Вони взяли участь у програмі «Світлі Посиденьки». Гості розповіли про те, як зустріли одне одного (адже Ракеле є італійкою, а Володимир – наш співвітчизник), задля якої мети приїхали в Україну, а також поміркували про долю заробітчан, які покидають рідну землю у пошуках кращого життя. Головне питання, на яке ведуча програми Софія Яковин та гості прагнули дати відповідь, було таким: чи варто християнці (чи християнинові) на довгий час лишати сім’ю та їхати на заробітки?  Слухайте цю актуальну передачу просто зараз.

Ракеле: «Ми зустрілися [з Володимиром] у біблійному коледжі в Англії. Це був 1991 рік. У 1992 році ми одружилися в Італії, ну, там, де я жила. А потім ми приїхали сюди... Ми приїхали в Україну, щоб служити тут...»

 

Ракеле: «На мій превеликий жаль, за 26 років я не зустріла жодної італійки, яка постійно жила б в Україні. Але любов до чоловіка... Так, ми покохали одне одного, звичайно, але якщо я не хотіла б приїхати сюди, він не кинув би мене...»

 

 

Володимир:  «…[Наші діти] теж, як і ми, мабуть, люблять Україну, люблять, мабуть, свою сім’ю, і ми не бачимо, щоб у них теж було таке бажання кудись втекти…»

 

Володимир: «Я впевнений, що не повинно бути навіть такої думки у людей залишати свою сім’ю, щоб їхати кудись на довгий час заробляти гроші. Тому що Біблія про це говорить дуже ясно: сім’я – це сім’я, це коли люди живуть разом…»