Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Роман Ващук, співак
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

Відомий співак  Роман Ващук знову відвідав нашу студію. У програмі «Світлі гості» він розповів про організацію «Твоя Пасха Fest» - фестивалю, який проведуть 28 квітня на Михайлівській площі Києва, а також про участь у цілій низці інших масштабних проектів в Україні і за кордоном. Роман відповів, чи не стомлюється він від активної концертно-гастрольної діяльності і що надихає його на служіння Богові…

А ще Роман Ващук поділився своїми спогадами про Валерія Коропа – відомого християнського виконавця, який відійшов у вічність у лютому цього року. Наш гість бере безпосередню участь у підготовці концерту пам’яті Валерія, який відбудеться 2 квітня в Києві.

 

«Ми будемо робити з Оксамитою «Твоя Пасха Fest» - фестиваль, який проведуть 28 квітня на Михайлівській площі. І це буде головна подія міста… Це буде такий міжконфесійний великий фестиваль пасхальний, на який нас благословив владика Агапіт…  Він – дуже приємна людина і те, що він говорив – він хотів, щоби Пасху святкували якомога більше людей… Він би хотів, щоб це був насправді день, коли люди присвятили б себе Богові… Щоб це були якісь служіння, фестивалі, концерти, де б прославлялось Його Ім’я».  

 

«Мене це [активна  діяльність] не втомлює…  Це є базою того, у що я вірю і чим живу. Це, навпаки, мене надихає і дає нові мотивації…»

 

«Я їхав Набережною (мені здається, що до вас на ефір) і зупинився на світлофорі. І в мене – «Він прийшов особисто до тебе» - оця мелодія просто виникла. Я взяв мікрофон і записав буквально одну фразу. І все. Потім я прийшов додому, взяв гітару і написав куплет, і буквально за декілька днів я створив повністю готову пісню…»

 

 «…Є речі в житті, такі важливі, які ніколи не будуть другорядними. Це завжди буде основою життя – віра в Бога, любов до своїх батьків, любов до своєї дружини або кохання, яке приводить до створення сім’ї. Це ті речі, які вічні і вони завжди будуть рухати світ… Тому що без любові Божої немає нічого в житті…»

 

«Валерій Короп був чудовим співаком. Це була благословенна людина і величезний авторитет і для мене, і для багатьох людей, яких я знаю…»