Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Олена Алфьорова,  психолог
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк 

 

  Жіночність – це, втілення, напевне, всіх найкращих рис, притаманних прекрасній половині людства: вишуканості, ніжності, легкості, витонченості, лагідності… Уже за самою своєю природою жінка схильна до розсудливості, мудрості, спокою. Багато в чому ці поняття і формують поняття жіночності.

  Як відкрити в собі жіночність, як підібрати правильні до неї ключі  та як не розгубити їх з роками, авторка та ведуча Надія Кондратюк говорить із постійним експертом програми «Світлі посиденьки», психологом Оленою Алфьоровою.

 

«Зробити себе щасливою можна, взагалі-то, самостійно...»

 

«Узагалі, говорити про жіночність можна нескінченно. Для мене... [жіночність] - це тепле літо, такий теплий вітер, який тебе пестить, який тобі подобається, який довгоочікуваний, і ти маєш можливість ним насолоджуватися...»

 

«...Немає нічого ціннішого за особистий досвід, коли ти можеш поділитися своїми корисними стратегіями і, можливо, тими помилками, які допускалися, але виправлялися...»

 

«Перше, на чому я зробила  б акцент - це почуття, які ми відчуваємо і це думки, на які ми витрачаємо свою енергію. Вони приводять нас до певних дій у житті. ...До жінок, напевно, заклик - не боятися своїх почуттів»