Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Наталія Брадарська
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Софія Яковин

 
  Війна за вікнами твого дому – це страх і смерть, біль і невизначеність, це біда... Але буває ще важча війна - біль особистої втрати, важкі питання без відповідей… Кажуть, час лікує рани. Чи це справді так? Як подолати нестерпний біль, як знайти сили жити далі та надихати інших? Як розправити крила, коли вони надламані непоправними втратами? Як піднятися із руїн вщент розбитих планів і надій, співати, усміхатися сонцю, мріяти і діяти? Як виграти цю найважчу війну - війну із собою?

 

  Наша гостя, Наталія Брадарська, втратила чоловіка. Як  вона пережила цю втрату і як Господь підтримав жінку та використав її життєву трагедію для Своєї слави, ви дізнаєтеся з нашої передачі…


 «...Я кричала, я плакала, я била стіни... Я не могла з цим погодитися... Я не хотіла жити... Дійшло до того, що мій організм не приймав їжу. Щоб жити,  потрібно знати для чого, для кого ти живеш, що ти потрібен...»

 

  «...А що ж Бог? Що Він з цього приводу думає? Як би так подумки до Нього звернулася. І всередині мене щось почало ніби підніматися... І тут ось: «Я мати, мати, мати. У мене - діти, наші діти, діти Віті, мої діти». І я тут зрозуміла, що як - без тата, і ще й без мами?!.. І мені так їх стало шкода...»

 «...Люди з такими трагічними історіями стали підтягуватися до мене... Наче мої очі розплющилися. Я більше стала бачити нужденних людей - удів, сиріт та самотніх жінок...»