Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Ліна та Андрій Матвєєви
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська


   На запитання ведучої, як набути терпіння у короткі строки, Андрій Матвєєв, один із гостей програми, відповів так: «Головне – зупинитися вчасно і звернутися до Того, Хто дає терпіння». Ось рецепт, як слід учиняти у складній ситуації, коли нам бракує терпіння. Справді, слушні слова. У нашого Бога є все, що потрібно, і ми, його діти, можемо звертатися до Нього будь-якої миті та просити мудрості, терпіння, лагідності. І Господь, як написано у Біблії, відповість: «А якщо кому з вас не стачає мудрости, нехай просить від Бога, що всім дає просто, та не докоряє, і буде вона йому дана» (Якова 1:5).

   Про терпіння говоримо з Ліною та Андрієм Матвєєвим. А також наші гості, розповідаючи про своє музичне служіння, згадують про спільну творчу діяльність із Валерієм Коропом.

 

   «... Іноді бувають такі моменти, коли ти начебто і хочеш [бути терплячим], але не можеш. Запасу міцності бракує...»

 

   «...Знову ж, [гри] на гітарі у мене досвіду не було, просто мене, як під танк, кинули, оскільки я повинен був щось робити. Але я знав там кілька акордів... А в 98-му якраз Валера Короп приїхав до Києва, й ось це було відправною точкою...»

 

    «... Для мене завжди було цінним, ось, скільки я Валеру знаю, я такого, чесно кажучи, ніде не бачив: з ним сідаєш поклонятися - і моментально Господь приходить... І мене настільки це надихало і на якомусь етапі я зрозумів, чому завжди була присутність Божа: просто тому, що головним завданням Валерія була не стільки форма, не стільки видати свої пісні слухачам, а просто спочатку воздати хвалу Богові і поклонитися»