Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Анна Рябенко (ANNIKA), співачка
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

  Співачка Анна Рябенко (ANNIKA) презентує у нашій програмі свої музичні твори. А також розповідає, як Бог неможливе перетворює на можливе, і як здійснює найпотаємніші мрії. Особливо, якщо ці мрії стосуються служіння і творчості для Його слави…

 

   «…Я не все можу сказати людині просто в очі, не можу все сказати, можливо, Богові в молитві часом, а музика мені в цьому допомагає. І там настільки багато моєї душі, що коли послухаєш всі ці пісні, можна зрозуміти, хто я є всередині…»

  «…Не очікувала, що Бог може настільки сильно допомогти. Ми знаємо, що Він – сильний, чує наші молитви. Іноді віримо, але не до кінця. І коли приходять якісь труднощі, ти ніби чекаєш, в тебе є якась надія, що все буде добре, але ти не очікуєш, наскільки добре може бути. І часом Бог може подарувати якісь випробування для того, щоб дати ще кращого…»

 

   «…І я розумію, що з кожним днем, потрошечки, але я починаю краще чути. І вже просто настав потім якийсь день (я не знаю, може, 2 місяці  проминуло після цієї операції), я повністю усвідомила, що я знову чую. І тоді я сказала Богові: «Якщо ти зробив для мене таке велике чудо, я не маю права мовчати про Тебе. Я не маю права сидіти і думати, що мій талант природою даний, від народження. Це Ти мені дарував, я маю його використовувати…»

 

    «…Без молитви немає того справжнього щастя, тому що через молитву Бог може подарувати якусь надію кожній людині. І, для того, щоб люди не сумнівалися в тому, що Бог їх дійсно чує, я вирішила написати, що хмари – вони без ізоляції. І що ми з Богом, коли ми молимось – ми, правда, в прямій трансляції…»

 

   «…Мрії вони не просто так у нашому житті [з’являються]. І коли ми про щось мріємо, варто дослухатись до свого внутрішнього голосу і зрозуміти, що ця мрія може допомогти комусь іншому в житті. Тому коли Бог у ваше серце вкладає якусь мрію, я думаю, варто її досягати. Навіть якщо будуть якісь перешкоди і випробування, це лише для того, щоб ви попросили в Бога Його допомоги, і потім побачили цю допомогу і зрозуміли, що насправді Він може здійснити значно більші, грандіозніші плани, ніж ми собі думаємо…»