Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Едуард Савчин
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков


    Наш гість Едуард Савчин у спілкуванні з ведучим перед ефіром сказав про себе: «Я був атеїстом». Не всі люди, котрі не вірять в Бога, готові визнати, що вони – атеїсти. Вони часто вважають себе віруючими, не практикуючи щоденно християнства і не маючи глибокого спілкування з Богом. Має відбутися духовне відродження, духовна переміна, перш ніж людина може назвати себе віруючою…

   «Від атеїзму до віри» - так ми назвали сьогоднішню програму. Як наш гість навернувся до Бога? Як відбулася ця особиста духовна зустріч зі Спасителем, яка змінила все життя? Слухайте про це у нашій передачі.

   «Я був атеїстом, я виховувався в комуністичному суспільстві. З дитинства досить часто стикався, коли був у бабусі маленьким, із відвідинами церкви. Мені було там цікаво... Але кожен раз я противився тому, що бабуся мені пропонувала молитися. Було просто цікаво сходити, тому що було красива будівля...»

 

   «... Я почав її [Біблію] читати, винятково, щоб довести, що це - неправда. Я шукав саме те, що можна було б довести - протиріччя, абсолютні твердження, що не мають ніяких підстав. І відразу швидко знайшов багато таких моментів, через які... я навіть цю Книгу відсунув і сказав: «Це нісенітниця»... Але щось всередині мені підказувало, що потрібно довести це питання до кінця. Я з великим подивом виявив, що Книга Біблія виявилася права...»

 

  «...Слава Богові, є дуже багато моментів у житті, коли я бачив руку Божу, керівництво Боже, милість Божу до мене, і величезне довготерпіння. Це любов Божа»

 

   «..Як написано, що «весь світ у злі»..,  це все відбувається. І в цьому-то і полягає найважливіша частина нашого покликання, щоб ми ось були цим світлом, як написано. Для цього Бог і залишив Свою церкву на землі. Ось, люди, народжені згори, що нині живуть - це ті, хто має цю істину говорити, жити з цією істиною і свідчити своїм життям. Тобто, так улаштований світ»