Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 Гостя: Ольга Височанська, співачка
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Співачка Ольга Височанська презентує у нашій програмі свою пісню «Погляд у небо». Як створювався цей музичний твір? Яку важливу істину збагнула авторка, коли його писала? Що Ольга бажає сказати слухачам піснею «Погляд у небо»? Про це та інше ви дізнаєтеся з нашої програми... 

 

   «Я думаю, Бог просто в кожного з нас вкладає якісь такі бажання… Ну, в Біблії написано, що бажання взагалі – від Бога. І якщо ми маємо якийсь потяг до чогось,  якесь бажання, це просто Бог має план наше життя, і це може бути використане як служіння. Це може бути використане на славу Його… Якщо ви маєте якийсь поклик, якесь таке бажання і ви не знаєте, як цим можна служити Богу, то просто це розвивайте в собі, ви шукайте відповіді в Біблії і, я думаю, Бог обов’язково вам покаже цю ділянку, де ви зможете просто це застосувати…»

 

   «…Я попросила в лідера прославлення  на три місяці відпустку, і просто почекати, розібратися, що я маю далі робити: чи мені варто далі так служити, як я до цього часу це робила, чи мені варто чимось іншим зайнятись… Упродовж двох місяців я дуже багато про це молилась, я шукала відповіді на питання, які мене турбували. Це були розмови зі служителями, це були постійні молитви, читання Біблії, це були постійні роздуми… І через два місяці я почала бачити просто зі всіх боків відповіді на ті питання, які я собі ставила… І зрозуміла, що мені потрібно вчитися співати, мені потрібно розвиватися, і виходити далі за межі церкви…»

 

    «…Люди, які не чули християнських пісень, які слухають світські пісні, вони вже хочуть якості. Вони вже хочуть якогось певного рівня. І це мені дало якийсь такий поштовх працювати над собою, вдосконалюватися, і саме писати ось такі пісні, які будуть не для служіння в церкві, а чимось таким, що може дати людям зацікавленість у житті з Христом…»

 

   «Бог дає відкриття і тут незалежно від віку, якщо ти перебуваєш в єдності з Ним, не важливо, чи тобі 10 років, чи тобі 30 років, Він дає те послання, те відкриття, яке буде щось стимулювати в серцях людей…»

 

   «…Основне небо  - це не отам, де синява, де хмари. Небо є всередині нас. Оце-от Царство Боже, про яке пише Біблія… Це є праведність, мир і радість у Дусі Святому…»

 

   «…Що найважливіше я би хотіла передати дітям – це, звичайно ж, правильні орієнтири, правильні принципи, правильні цінності в житті. Тому що можна дітям дати гроші, можна дітям дати освіту,   але якщо вони не будуть мати якогось такого стержня в собі правильного, правильних орієнтирів, то в принципі їм це не допоможе – ні гроші, ні освіта… Тому я б хотіла, щоб мої діти знали, хто вони є у Христі насамперед, хто вони є у цьому світі, що вони взагалі мають робити в цьому світі, які цінності повинні в них бути, яких принципів вони мають дотримуватися, незважаючи ні на що, і тоді, я думаю, дитина зможе досягти чогось сама…»