Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: євангеліст Ерік Касто та пастор Петро Батажан
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

   Можливо, ви, дорогі друзі, помічали на вулицях людину, яка пересувається пішки, проповідує Слово Боже, а в неї на спині – великого розміру хрест? Ідеться про євангеліста з Америки Еріка Касто, й сьогодні він  - у нашій студії. Ерік служить у багатьох містах та країнах, проповідуючи звістку про порятунок в Ісусі Христі.  До вашої уваги – цікава розповідь про благословенну духовну працю євангеліста. Перекладач -  пастор Петро Батажан.

 

   «...Коли я проживав в Англії, саме тоді Господь почав відкривати, що Його воля для мене - нести хрест і сіяти Слово Боже в життя людей. Це служіння почалося 20 років тому в Англії і звідти ми пішли всією Європою. І ми бачили, як Бог творив чудеса...»

 

   «Я бачив, як Бог багато разів захищав мене. Я був у Празі, столиці Чехословаччини. І коли я почав проповідувати Євангеліє, що Бог так полюбив світ, хтось кинув у мене цеглину. Але ця цеглина зависла в повітрі, і впала, не долетівши до мене. І я сказав: «Господи, дякую за Ангелів» ...»

 

     «...Бог промовив до мене. Він сказав: «Еріку, ти не можеш врятувати нікого. Я рятую». Також Бог сказав: «Еріку, ти не можеш нікого привести до Мене. Це Дух Мій Святий привертає [людей] до Мене. Я покликав тебе і повелів, щоб Ти Мене ніс людям». Часто ми як християни неправильно розуміємо, що таке євангелізація...»

 

     «Ісус сказав: «Царство Боже подібне до чоловіка, який вийшов сіяти». Дуже просто. А ми намагаємося все ускладнити. Але Бог - простий. Господь промовив до мене: «Що я хочу від твого життя? Твоє життя. Все. Я присвятив усе Своє життя тобі, й у відповідь Я хочу все твоє життя. Якщо ти будеш робити просте - Я зроблю важке».

 

      «Бог повинен був заплатити за нас - і Він це зробив. Носячи хрест, я нагадую людям: є ціна, яку Бог заплатив. Порятунок - це дар. Ось чому я ношу хрест»