Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Олег Майовський, співак
Програма: "Світла музика. Прем'єра"
Ведуча: Ірина Суботовська


...Його пісні виконують відомі співаки - Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік та багато інших. Він і сам співає, не тільки створює гарні пісні. Сьогодні знаний виконавець Олег Майовський знову відвідав нашу студію. Він презентує альбом під назвою "Фарби". Пісні, які увійшли до цієї збірки, виконує дитячий хор "Світанок" (місто Сіетл, США).


  "...У мене є такі слова: "Україна - щастя мого край, Україно, ти - краплинка неба...". І в цій пісні є такі слова, що я себе посвячую Україні навік, щоб "уся земля про тебе знала". Таке слово, яким я себе трохи зв'язав... Я є українець. Й Україна славить Бога. Це в моєму серці..."


  "...Мало хто розуміє, яка культура України. А ми приходимо туди і кажемо: "Ми представляємо український народ. В українського народу споконвіків є такий у культурі звичай - прославляти Бога". В Україні вже стільки років як хрещення було... І ті люди, які сидять, вони розуміють, що є така країна Україна..."


  "...Слово "мода" воно таке - прийшло і пішло. Але є Слово Боже, в якому йдеться про освячення храму. Так скільки там було співаків, і коли всі разом вони... заспівали в один голос, наскільки це була сила. Це сила Божа [виявилася] через хор... Сам Бог цього хоче. Сам Бог через це виявляється. Можливо, це важко зараз - зібрати колектив, працювати. Зараз трошки інший час... І це є важке служіння. Але Бог через це служіння робить Свою роботу. Отже, воно важливе"


  "...Коли люди усвідомлюють те, що все-таки Бог їм дав талант і вони цим талантом повинні прославити Бога, це вже добре. Але Бог ще й дасть їм, рано чи пізно, можливість навернутися до Нього..."