Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: дитячий музичний гурт «Нотки»
Програма: "Світлі гості"
Ведуча: Ірина Суботовська

 

   Пісні дитячого музичного гурту «Нотки» - надзвичайно популярні не тільки серед наших слухачів, але й серед багатьох інших людей. Відео- та аудіозаписи з творами цих маленьких талановитих співаків набирають велику кількість переглядів та прослуховувань в інтернеті. Користувачі лишають свої захоплені відгуки про те, як пісні «Ноток» підбадьорюють їх та надихають, підтримують та додають радості.   

  Учасники гурту відвідали нашу студію. Вони розповіли про себе,  захоплення музикою та про те, як своєю творчістю служать Богові й людям…

 

  Керівник гурту Ліза Кравчук:

 

«Ти плануєш ось так провести день, ти зустрівся з новими дітьми, вони тобі щось нове показали в своїх оченятах, у своїх планах, у своїх серцях, вони тобі щось по-новому заспівали, і ти раз – по-новому вже пишеш пісню, ти вже від цього не спиш, уже цими ідеями [гориш]»

 

«Основне моє бачення взагалі в житті – тебе в будь-який день може не стати. І ти в цей час предстанеш перед Богом. От завтра, я предстану перед Ним, Він скаже: «В тебе був той день, в тебе був інший». Мне дивує, коли люди кажуть: «У мене немає часу». Час у всіх однаковий. І ми живемо для чого? Для чого ці вуста звучать? Дивує також, скільки ми можемо своїми вустами говорити – по телефону, говорити різні речі…  А ці вуста [дітей із гурту] насправді звучать, щоб славити Боже Імя…»

 

«…Саме через дітей найлегше все сприймається. Люди, які навіть казали: «Ми не віримо в Бога», або взагалі не хочуть приходити в церкву,  вони слухають пісні «Ноток» залюбки, тому що це – діти. Й цим самим діти їм і розповідають про Бога»

 

«Ті, хто дітьми займається, я думаю, вони вже багато чого знають, що це потрібно і фізичних сил, і духовних, але найперше й основне – це просити в Бога любові, тому що діти з кожним поколінням – різні… Але діти завжди лишаються дітьми… Чому Бог сказав: «Будьте, як діти»?.. Тому що вони дуже щирі.  Вони не будуть лукавити. Ось це основне…»