Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Еммануїл Русу, пастор церкви «Жива вода» (Атланта, США)
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  …Нині Еммануїл Русу живе та служить Богові в американській Атланті. Але рідне місто нашого гостя – Чернівці. Які відчуття виникли, коли Еммануїл уперше за 30 (!) років ступив на землю рідних батьків? Про це, а також про те, де знайти джерело постійної радості та як бути завжди вдячним Богові, ви дізнаєтеся з нашої програми.

 

 «... Бог ніколи не уривається до якогось міста,  не вривається до якогось будинку, не вривається до церкви. Але ті, хто шукає Його присутності, та країна, ті люди, той народ, який бажає Його присутності, він туди входить...»

 

  «Кожен день мого життя я відчуваю, що Бог щось робить велике. І якщо ми просимо, щоб Бог відкрив наші духовні очі, ми це будемо бачити з самого ранку до самого вечора. І навіть у дрібницях - у роботі, у служінні - Бог постійно щось робить велике...»

 

  «... Бог дав нам якесь свідчення, Бог дав нам Слово. І ми вважаємо, що це Слово сильне, щоб змінити серця, змінити життя людей у всьому світі. І ми не тільки зупиняємося у нашому місті, в Америці, але ми хочемо, щоб люди на всякому місці, в будь-якій точці світу почули, який великий, який прекрасний і який всемогутній наш Бог»

 

   «... Я прокидаюсь рано вранці і кажу: «Господи, що Ти зробиш сьогодні?». І наприкінці дня я говорю: «Господи, я дякую Тобі за те, що Ти зробив у моєму житті». Мені цікаво прокидатися рано вранці, тому що мені цікаво, що зробить Отець у моєму житті сьогодні. Що зробить Отець в житті моїх дітей. У житті нашої церкви. І життя стає таким цікавим. Життя стає таким радісним. Я стаю таким вдячним у кожен момент мого життя. І я завжди можу дякувати. Це те, що говорить апостол Павло. Я завжди можу молитися, тому що я в контакті з моїм Отцем. І я завжди можу радіти»