Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Рісі Саундерс (США), перекладачка - Євгенія Шевченко
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

   У біблійній Книзі Йова написано: «Бо Бог промовляє і раз, і два рази, та людина не бачить того:  у сні, у видінні нічному, коли міцний сон на людей нападає, в дрімотах на ложі, тоді відкриває Він ухо людей, і настрашує їх осторогою, щоб відвести людину від чину її, і Він гордість від мужа ховає, щоб від гробу повстримати душу його, а живая його щоб не впала на ратище» (Йова 33: 14-18).

   Пропонуємо вашій увазі програму про те, як саме Бог промовляє через сни, чого бажає цим досягти і як через це може змінювати людські життя. Гість програми – американський служитель Рісі Саундерс, який цікавиться темою тлумачення снів.

 

   «… Сни – це один із шляхів, за допомогою яких Бог спілкується з людством.  У Йова 33: 13-17 сказано про те, що Бог промовляє в той чи інший спосіб, але  люди Його  не розуміють. Тобто, це означає, що Бог по-різному звертається до нас, але ми того не сприймаємо. І трохи нижче написано, що коли людина засинає, тоді Бог відкриває її вухо і промовляє до неї через сни та видіння»

 

  «Коли ви засинаєте, ви не можете сперечатися з Богом. І Він промовляє до вас через сон…»

 

  «Є різні типи снів – помилкові сни, душевні сни, сни від ворога [душ людських], але є ще й категорія снів від Бога…»

 

  «Якщо вам сниться сон від Бога, ви знаєте, що це – саме такий сон. Ви можете не розуміти цього сну, але ви відчуваєте присутність Духа Святого у ньому»