Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Володимир Боровий, пастор, телеведучий
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Cьогодні Володимир Боровий – пастор, який служить підліткам, а також ведучий телевізійної програми «Помоліться за мене». Володимир розповів про своє навернення до Бога, про плідну духовну працю для дітей та молоді, а також поділився міркуваннями про те, як Дух Святий веде людину до духовного відродження, яке одного разу відбулося і в його власному житті…

 

  «Ми бачимо, що разом із Священним Писанням Дух Святий, дуже тихо, але починає промовляти до людини. І її завдання – навчитися прислухатися до голосу Святого Духа, Який буде її тихо, але наполегливо вести життям. Ми маємо розуміти, що завдання, яке ставить для Себе Святий Дух – це змінити людину, відкрити її серце для Христа, допомогти людині наблизитись до Царства Божого, бути спасенною…»

 

  «…Я можу відчувати вплив Духа Святого через Біблію, коли читаю і Бог зі сторінок Священного Писання починає говорити до мене. Другий момент – коли Дух може дійсно через думки, через якісь спонукання мені давати [обявлення]. І третій момент – через людей… Тобто, Бог використовує різні засоби для того, щоб або зупинити, або підтримати людину…»