Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Олександр Лаюк, пастор  церкви «Обратитесь к Богу» (Мілан)
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Нашу студію відвідав Олександр Лаюк – пастор з Івано-Франківської області, який нині здійснює духовну працю  в італійському місті Мілан. Наш гість розповідає про служіння своєї церкви «Обратитесь к Богу», зокрема, спортивне, яке приваблює багатьох людей і яке дає змогу в особливий спосіб свідчити їм про Христа. А ще Олександр ділиться історією, як у його житті відбулася духовна зустріч з Господом. Наш гість навернувся до Бога вже в Італії. Як це відбулося – слухайте в нашій програмі.

  «Для мене найголовніше відкриття - що з Богом можна мати стосунки, дружбу... Нині ми маємо стосунки з Богом, цю любов, дружбу і передаємо її іншим»

  «Якщо інші люди ніколи не чули, не бачили прикладу, вони ніколи не зможуть повірити. Потрібен приклад. Найбільша проблема - у нас бракує прикладу. Якщо б нам хтось показав, як любити Бога, напевно, люди набагато більше любили б Бога. А у нас немає прикладу. Тому нам потрібно йти і не зупинятися»

 «Ми повинні служити. Ми повинні шукати Бога. У цьому і є різниця. Хто так робить, щиро, він - інша людина. І він відчуває цю любов Божу»