Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Надійка Гербіш, письменниця
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк

 

    Сьогодні до нас на гостину завітала відома письменниця Надійка Гербіш. Ведучій програми «Світлі посиденьки» Надії Кондратюк гостя розповіла про письменницьку діяльність, служіння у родині та церкві, а також про маму, яка здійснює місіонерське служіння в Африці.  А ще Надійка поділилася, що є для неї найціннішим у житті та як вона ставиться до обіймів…

 

«… Я обіймаюся з незнайомими людьми, які стають знайомими відразу після презентації. Мені абсолютно нескладно обійняти, справді, незнайому людину на вулиці, якщо я відчуваю такий інтуїтивний поклик. Тобто, обійми – це прекрасно, це те, що додає надії, додає віри, додає щастя, додає світла, додає любові, власне, виявляє любов…»

 

 «Я – християнка. Я вірю в Ісуса. Вірю в дива. Власне, моя віра – це те, що мене визначає. Це те, найдорожче, найцінніше, найкоштовніше, що є в моєму серці, взагалі, в моєму житті. І все довкола того якось тримається, будується, розвивається…»

 

 «…Коли ми живемо на цій землі, в цьому прекрасному поламаному світі, ми маємо щось дуже класне, ми маємо щось дуже складне. І я можу сказати, що в моєму житті всі дуже хороші штуки приходили з викликів. Тобто, була проблема, був виклик, були труднощі, …але треба було якось жити. І на це місце приходило благословення. І, власне, в такого Бога я вірю…»

 

 «Я люблю дуже цю цитату, що світло ніколи не бореться з темрявою. Воно своєю присутністю проганяє її… Достатньо просто відображати Боже світло. І чим більше ми відображаємо це Боже  світло, тим тої темряви довкола нас менше…»