Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гості: музичний гурт «Покоління Світла»
Програма: «Світла музика»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Віра в Бога дає крила, дає впевненість у власних силах,  дає натхнення у творчості. Це можуть засвідчити багато з тих людей, які відповіли на Божий поклик і стали на шлях віри. Це засвідчують і наші гості - Валерій Павленко, Катерина Леляк та Валентин Юст, котрі представляють гурт «Покоління Світла».  Вони розповідають про своє музичне служіння, презентують одну із пісень та діляться про те, як Бог виявляє Свою силу в їхньому житті.

 

Валерій: «Ми не тільки співаємо, але ми і хочемо представляти Світло, про яке співаємо. Світло, яке дає нам Бог... Ми виявляємо Його і своєю творчістю, і своїм життям, тому ми називаємося «Поколінням світла»

 

Валерій: «Цей час новий також надихає мене... доносити молодим людям їхньою мовою, давати їм це Світло, доносити їм Євангеліє»

 

Катерина: «Ти стаєш на сцену (особисто я беру мікрофон), і я розумію, що це така благодать, і така відповідальність на мені зараз лежить, що я маю співати, маю говорити людям Слово. Я розумію, що це велика благодать, що у мене, взагалі, є така можливість…»

 

Катерина: «…Я стала більш впевнена, більш відкрита до людей,  більш доброзичлива. Я постійно усміхаюся, і це дарує мені просто крила, про які якраз ми писали в пісні. Тому що це для мене особисто – крила. Це натхнення, коли ти стаєш на сцені і в тебе народжується безліч якихось ідей, мелодій, текстів, і ти розумієш, що це круто. Круто, що є можливість робити щось подібне, приходити до Бога, славити Його Ім’я і при цьому насолоджуватися цією атмосферою»

 

Валерій: «Ось я, можливо, не підходжу до покоління, яке ми представляємо зараз - Валентина і Каті, - але ... ми в одному поколінні, тому що нас об'єднав Ісус Христос. Нас об'єднало Його Світло. І ось ми - саме це покоління Світла. У цьому поколінні Світла може бути людина будь-якого віку, якщо вона являє Світло Боже»

 

Валентин: «… Я зрозумів [у складній ситуації], що «ти – людина, ти нічого не можеш. А от Бог – це вже твоя сила». Тому якщо ти до Нього не звернешся, то тобі ніхто вже не допоможе…» Якраз я зміг побачити та зрозуміти, що, так, Він є та сама моя сила, яка мені допоможе в будь-якій моїй життєвій ситуації»