Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Добре слово»
Гостя: Віра Пацюк
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Господь каже у Своєму Слові: «Чиста й непорочна побожність перед Богом і Отцем оця: зглянутися над сиротами та вдовицями в утисках їхніх, себе берегти чистим від світу» (Якова 1:27). У сиріт та вдів життя нелегке, і тому Бог заповів усім нам підтримувати їх, нагадувати їм своєю увагою про любов Небесного  Батька.

  Послухаймо історію нашої гості. Віра Пацюк зазнала раптової втрати чоловіка, але з Божою допомогою витримала це випробування, знайшовши втіху та спокій у Господі Христі…

 

«... Того дня ніщо не віщувало [біди]. Якраз приїхали діти, онуки. Було радісно. Але він [чоловік] трошки гірше почувся. І коли я вийшла на кухню, прийшла, він подивився на мене, усміхнувся, заплющив очі й... пішов. У мене ні в думках, ні в серці не було того, що щось може з ним статися, і, звичайно, для мене це був удар. Несподіваний удар...»

 

«Виходить, що у Бога все заплановано. Я у нього [чоловіка] попросила вибачення, він попросив у мене... І він повторив молитву покаяння. Я вийшла, а коли зайшла - його вже не стало...»

 

«Якою була реакція моя? Ви знаєте, реакція, звичайно, людська - це біль, плач і крик. Але як духовна людина я погоджувалася з Богом. Перше - те, що мені було радісно, ​​що він [чоловік] спасенний. Що він придбав Бога, а Бог придбав його. В депресії я не була. Я просто конкретно просила у Бога утіхи. Щоб я вистояла в цьому, знаючи, куди він іде... І, знаєте, завдяки Богові, і завдяки дочці та зятю я витримала це випробування...»