Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Добре слово»
Гість: Ігор Туровський, служитель, багатодітний батько
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Ігор Туровський разом із дружиною виховує 9 дітей. Звісно, що в багатодітній сім’ї завжди чимало турбот. Як будувати стосунки у такій родині, щоб вони були гармонійними? На думку Ігоря, один із найважливіших моментів – щоб чоловік підтримував свою дружину, на плечі якої лягає велика частина цих турбот...

«… У багатодітних сім’ях найбільше щастя, напевно, що переживає дружина, коли чоловік їй допомагає.  І чому навіть у деяких сім’ях і не хочуть мати багато дітей, тому що дружина все тягне сама. Через те я так вважаю, що чим більше чоловік зможе допомогти, не тільки у матеріальному забезпеченні сім’ї, але у вихованні дітей, спілкуванні з дружиною, проведенні часу з нею, тому що вона втомлюється… Коли є така підтримка, тоді жити хочеться, і дітей хочеться, і служити хочеться…»  

 

«…Ти зазнаєш труднощів певних, тому що різний вік у дітей, різний характер, різні інтереси, через те до кожного треба знайти свій підхід. Те, що ми як батьки повинні виявляти однакову любов до них, щоб вони це бачити і відчували – це однозначно… Не тільки маленькі діти потребують  уваги до себе, але й старші. І,взагалі, старші люди…»