Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Обласна ефірна перекличка»
Гість: Андрій Лисенко, пастор церкви «Христос є відповідь» (Запоріжжя)
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

  У 6 розділі Дій святих Апостолів читаємо: «Тоді ті Дванадцять покликали багатьох учнів та й сказали: Нам не личить покинути Боже Слово, і служити при столах. Отож, браття, виглядіть ізпоміж себе сімох мужів доброї слави, повних Духа Святого та мудрости, їх поставимо на службу оцю. А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні слову». Сьогодні говоримо про те, що означає служити Богові. Наш гість -  пастор запорізької церкви «Христос є відповідь» Андрій Лисенко.

 

 «… Ми всі Богом покликані служити, то ми Богу можемо служити і на роботі, і в сім’ї. Також ми бачимо в Писанні, Христос каже: «Те, що ви зробили комусь із цих братів, то ви зробили для Мене…»

 

«Бог, як написано, є Дух. А ми - Його руки, Його ноги, Його очі, Його уста, і тому якщо Бог хоче комусь щось сказати, то Він шукає віруючих, які можуть це почути. І дуже багато Бог відповідає на молитви тих, хто десь у нужді, в скрутній ситуації, через нас, людей віруючих…»

 

 «... Іноді ми думаємо, що молитва і піст - це на Бога натиснути. Але насправді Бог нас спонукає молитися, бо молитва для Нього - причина діяти...»

 

«… Ми розуміємо, що ми ходимо перед Богом. І Бог на нас поклав якусь роботу. І цю роботу Бог без нас – Церкви – не може зробити. Тому що так Бог створив, що ми – Його руки, ми – Його голос…»