Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика»
Гостя: Катерина Сімчук, піаністка, вокалістка, композиторка, викладачка УЄТС
Ведуча: Інеса Опіканець

 

  Девіз нашої світлої гості -  піаністки, вокалістки, композиторки, викладачки УЄТС, лідерки гурту «Сіль та світло»  Катерини Сімчук – популяризувати україномовне прославлення, піднімати його на новий рівень. Докладніше про це вона розповідає у нашій програмі. А ще Катерина говорить про те, що вміння враховувати формат служіння та контекст церкви, в якій служиш - запорука успішної духовної праці, запорука того, що тебе слухатимуть і прийматимуть…

 

«У нас був досвід служіння в різних церквах і ми вміємо підлаштовуватись під різний контекст, бо семінарія в нас – міжконфесійна, тому ми вміємо будувати відносини  і служити в різних церквах»

 

«Звичайно, треба враховувати завжди контекст церкви і контекст тих людей, для кого ви граєте, де ви служите, формат церкви, формат служіння. Треба знаходити завжди золоту середину, щоб люди приймали і для них це було зрозуміло»  

 
 «Музика – це дуже потужний інструмент. Наприклад, у мене вся родина дуже велика і багато людей, моїх родичів, які не відвідують церкву. І завдяки тому, що я можу випустити якийсь продукт у світ і в мене є багато людей знайомих, які взагалі не відвідують церкву, але вони послухали мій продукт, мою пісню і євангелізаційний текст, і вони радіють за мене, і вони слухають, надихаються теж…»

 

«Я роблю свої пісні, записую їх заради того, щоб люди їх почули, щоб це їх збагачувало, щоб вони надихались, щоб вони пізнавали Бога і ставали ближчими до Нього.  Це бажання мого серця. Ну, і, звісно, саме україномовний контент я хочу робити, бо в нас із цим є велика проблема…»

 

«Ми всі люди і ми живемо на землі, і ми повинні постійно працювати над собою, над своїм духовним станом, постійно повинні поповнювати свої ресурси. Звичайно, є такі чудеса, де Бог може зробити щось чудодійно, але, якщо говорити про музикантів, завжди треба працювати над собою, надихатись…»

 

«… Я бажаю бути просто чесними з собою. Все можливо. Зараз у нас час сучасних технологій, все можливо – писати, записувати, розповсюджувати свою творчість, але [слід] бути чесними із собою, чи ви хочете прославити себе, чи Бога»