Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Гість: Андрій Колодіч, вокаліст гурту «Переплавка»
Ведучий: Владислав Бондарков


  Вокаліст, автор текстів та гітарист  відомого гурту «Переплавка» Андрій Колодіч розповідає про своє музичне служіння, як воно розпочиналось і як він сам захопився музикою, а також презентує одну зі своїх пісень. А ще Андрій говорить про те, що важливо не втрачати зв’язку з Богом, постійно «підзаряджатися» від Нього, щоб мати натхнення для творчості та не втрачати віри в Господа у складні моменти життя.

 

«Ми, виходить, в 2008-му почали записуватися. Тоді ще ні ютубу не було, ні блогерів. Але я взагалі ж пишу з 13 років. Просто в якийсь момент зрозумів, що народився, щоб писати пісні... Це про життя, це такі чесні тексти... Просто, чим живеш, те й писали... Все, що на серці, все виливалося...»

 

«Зрозуміли, що навколо нас є ще багато хороших музикантів, які пишуть у стіл: написали [пісню], зіграли татові-мамі й сестрам, і все. І воно більше нікуди не пішло. А є ж багато класних і пісень, і музикантів. І [ми] почали їм знімати [відео], викладати в ютуб. І ось одні дверцята зачинилися, інші відчинилися...»

 

«... Якщо, наприклад, тобі 20-25 [років], - емоції [переповнюють], приходиш до церкви, співаєш першу, другу пісню, і так добре, і взагалі Бог на руках носить. А під 40 вже розумієш реальне життя, і все якимось інакшим стає...»

 

«У кожному разі «заряджати батарейки» треба... Ось у мене 2 роки тому був «заряд батарейки» серйозний, коли у нас третя дитина народилася. Пологи були непростими... Такі були дотики [Бога], я Його відчував, плакав, і це «зарядило»... Але в цьому і дорослішання, щоб ти в стрижні залишався, щоб ти всередині просто чітко знав: Він поруч, Він веде, все гаразд, важливо зв'язку [з Богом] не втратити, не огрубіти...»