Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Марина Масюк, поетеса, служителька YGS Church   
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Творчість у поширенні Євангелії. Таку цікаву тему ми обговорили з поетесою, служителькою YGS Church  Мариною Масюк. Наша гостя ділиться власним досвідом духовної праці, а також знайомить нас зі своїми віршами, які надихають та підбадьорюють у складні часи.

 

«Я думаю, що в дитинстві всі когось наслідують, але в підсумку, коли ти дорослішаєш, ти починаєш більше і більше розуміти, які риси, які таланти вклав в тебе Бог і що тобі подобається»

 

«... Кожному потрібно бути тим, ким створив його Господь. Тоді ти будеш по-справжньому щасливим. А не просто наслідувати когось або намагатися бути кимось, тому що тобі здається, що це - крутіше»

 

«... Цей вірш я написала, коли тільки почався карантин, коли був жорсткий локдаун і люди бачилися тільки в режимі онлайн, і всім було дуже погано. І ось я вірш написала: «Ми розділилися на острови...»

 

«Знаєте, як кажуть, що, напевно, молодіжний пастор це назавжди. Неможливо бути молодіжним пастором і потім перестати любити молодь, перестати хотіти, щоби щось у їхніх життях змінювалося...»

 

«... У Біблії не дарма пишеться: Співайте для Господа пісню нову. Я думаю, що приходять такі часи оновлення, коли ти якийсь період відчуваєш, що це актуально, а потім починаєш розуміти, що все, це треба залишити, щось повинно прийти нове. Але це нове, воно теж має народитися...»

 

«... Як на мене, то творчість - особливо музика, особливо пісні - це повинно бути те, що приходить і серця. Це те, що пережито тобою, а не [щось] надумане...»