Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Гостя: Марія Кучурян, авторка та виконавиця
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

  Ми продовжуємо знайомити вас з авторами та виконавцями альбому «Всім серцем». Наша світла гостя Марія Кучурян  розповідає про свою пісню, а також ділиться роздумами про характер Бога та Його ставлення до нас, Його керівництво та Його благу волю у нашому житті.

 

«Ця пісня розповідає про почуття Ісуса до нас. Якщо взяти за текстом, то там є такі слова, що Ісус підіймає, Він ніжно обіймає, Він турбується… Тобто, я хотіла передати сенс того, що Бог не є якийсь страшний дядько, який сидить на небі, а Він люблячий Тато і в Нього є глибокі почуття до нас. І Він зацікавлений у тому, щоби зцілювати наше серце…»

«… Після того, як я прийшла до Бога, коли Господь тебе торкається у Своїй присутності, коли Він змінює твоє життя, твоє мислення, ти уже не можеш Йому не вірити. Коли ставлять такі важкі запитання, тут лише одне можна сказати: просто вірити і надіятися…»

 
«… Ти підпорядковуєш Божій волі свої емоції, свої рішення, свої плани і Господь просто показує тобі, як далі тобі жити, як вчиняти. Тобто, ти не втрачаєш своєї ідентифікації, сто відсотків, Господь тобі її дав для чогось, і Він просто тебе направляє і веде»

 
«… Я зрозуміла, що не потрібно заслуговувати у Бога якогось благословення, тобто, своїми вчинками, своїми словами, своєю поведінкою. Для Ісуса… основне – це ти, те, що в тебе всередині, твій характер, твоє серце…»

 
«Я мрію писати пісні, виконувати пісні, які наші українські церкви будуть брати до себе у прославлення: на молодіжні [зустрічі], на групи і просто до себе їх співати. Це зараз моя одна з цілей – писати більше українських пісень»