Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Гостя: Анастасія Зіновкіна, авторка та виконавиця
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Ми продовжуємо знайомити вас з авторами та виконавцями альбому «Всім серцем». Співачка Анастасія Зіновкіна радіє і славить Господа за те, що має змогу служити Йому через пісні, підбадьорювати людей у складні хвилини їхнього життя, нагадувати собі та іншим про те, що Бог – вірний, що Він ніколи не залишає, що у всіх труднощах Він тримає за руку, а, отже, Він гідний нашої довіри…

 

«... Мені [було] вже 13. Я поїхала в табір, звичайний дитячий табір. У той табір приїжджали хлопці віруючі з Дніпра і ми з ними познайомилися. Мене почало до них вабити, я спілкувалася з ними, була у них на служіннях... Я пам'ятаю чітко цей момент, коли Господь торкався...»

 

«... Мені бракувало батьківської любові. І коли я прийшла до церкви, я почула Слово Боже, де говорилося про те, що Бог - наш люблячий Батько, наш люблячий Тато... І другий момент, звичайно, - я хотіла своє життя змінити...»

 

«... Коли я почала співати, і нині, коли я співаю, я бачу, як багато людей через це благословляються. Це я зараз говорю не для того, щоб себе похвалити, ні. Я просто говорю по факту, що для багатьох людей мій талант - це благословення. Багато хто відчуває дотик Божий...»

 

«... Один з тих людей, які мене, можна сказати, надихнули, - це лідер нашої церкви... Він був лідером прославлення, це Марк Сергєєв. І Марк постійно нам говорив про те, що «крім того, що ви співаєте в команді прославлення, розвивайтеся самостійно, щоб Господь через вас прославлявся»

 

«... Я зрозуміла, що ми [виконавці] просто різні і це нормально... Я ставлю Богові питання: «Боже, я не якась суперособлива, суперталановита... Але Ти вибрав мене, Тобі подобається те, що я роблю, Ти мене благословляєш у цьому, працюєш через мене, рухаєшся в житті інших людей. Чому я? За що? Я ж не заслужила цього...» І ось якраз таки цей текст [із Біблії, що Бог бере нікчемне цього світу, щоб засоромити вартісне] цілком мене характеризує...»

 

«... Я знаю, що Ти мене проведеш. Так, мені зараз погано. Але я вірю, що Ти мене не залишиш, Ти ведеш мене за праву руку. Тому що Твої слова - правильні, так і амінь» І я ось хотіла максимально передати [в пісні] свої переживання, щоб ті люди, які зазнають схожих якихось ситуацій, щоб це було для них підбадьоренням...»