Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Гість: Neyzho, автор та виконавець
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Ми продовжуємо знайомити вас з авторами та виконавцями альбому «Всім серцем». Біблія є інструкцією, як жити, як вчиняти в тих чи інших ситуаціях. Про це говорить автор та виконавець Neyzho. Біблія для нашого гостя – це спосіб комунікації з Богом, спосіб дізнатися відповідь на питання душі у конкретний момент життя.

 

«Я взагалі починав тільки з фортепіано (2 роки провчився на фортепіано). І просто моя викладачка відкрила в мені співочий талант. І мене перевели на вокальний відділ, і я вже додатково вивчав і вокал, і фортепіано»

 

«… Інколи у християн буває духовне вигорання, коли щось не те і треба себе підгодовувати Богом. У мене був такий період, коли я як би і служив, але тільки раз у тиждень, у неділю, я приходив [до церкви], я відспівував, прославляв Бога, це було круто, але далі тиждень я якось жив по суті без Нього, не читаючи Біблії, не молячись. І стосунки з Богом були якісь такі незрозумілі. Однак потім одного разу я  просто взяв гітару до рук і почав прославляти Його Ім’я. І моє серце наповнилося любов’ю до Нього і тим просто усвідомленням, наскільки Він мене любить, навіть тоді, коли я Його уникаю…»

 

«Я думаю, що це насправді багато християн переживають, коли ти залишаєшся християнином, ти віриш в Бога, але реальні стосунки з Богом десь пропадають. Це стається, якщо ти просто сам не робиш більше кроку  до Бога…»

 

«… Мене надихає просто моє життя. І це можуть бути дуже різні моменти. Це можуть бути стосунки з тими чи іншими людьми. Це можуть бути якраз ось стосунки з Богом. І я просто пишу те, що відчуваю. Про свої емоції, про те, що переживаю у конкретний момент. І Бог є невід’ємною частиною мого життя, тому я пишу про Бога…»

 

«Узагалі люди часто кажуть: о, життя таке складне, інструкції до життя немає… Насправді ця інструкція є  - це Біблія. Ісус стільки всього пережив і Він дуже чітко показує нам, як правильно вчиняти в тих чи інших ситуаціях, так, щоб це тобі було на благословення. Біблія для мене – це спосіб комунікації з Богом. Дуже часто, коли ти щось не знаєш, ти просто розгортаєш Біблію, і Бог тобі говорить те, що тобі треба почути в той конкретний момент»

 
«… Старий Заповіт прекрасний. Без нього не було б Нового Заповіту. Якби ми не знали, що було до Ісуса, то не оцінили б те, що сталося після Нього, не оцінили б Його жертви. І Старий Заповіт чудовий тим, що  ми можемо зрозуміти краще серце Бога…»