Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Мабуть кожен задавався питанням про сенс життя: « А для чого я живу?», «Що я маю зробити?», «Яке моє покликання на цій землі?» Наш гість – Сергій Гула – не виключення! Через роздуми, через людей, Сергій усвідомив, що Бог є! А за цим слідувало наступне: «Боже, якщо Ти є – проявився в моєму житті». Довго розписувати не будемо, скажемо лише, що Бог не змусив Сергія довго чекати.
Сергій каже: «Коли я задався питанням, чи є в Україні люди, які готові жити не даючи і не беручи хабарів, як не віруючі так і віруючі, я звернувся до Святого Письма, і я був дуже здивований на скільки багато в Біблії говориться про хабарі і хабарництво, наскільки Бог не терпить хабарів, вважає це важким гріхом, оскільки це нівелює правду і справедливість.
Саме коли неправда у тих чи інших відносинах, замінюються хабарем – вчинюєься злочин. Я чітко зрозумів, що маю показати найперше віруючим, чому віруючі мають відмовитися брати і давати хабарі. Якщо віруючі будуть декламувати чистоту - це є шансом для очищення всієї України»