Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Антон Копитін - учасник програми «Світлі гості», був змушений покинути рідну домівку в Донецьку. У Києві, куди переїхала сім'я Копитіних, робочими інструментами Антона був не мікрофон з групою, як це було в Донецьку, тепер робочими інструментами стали - болгарка, перфоратор, зварювальний апарат - загалом - набір господаря. Перший заробіток Антона від установки бойлера, потім все, що пропонували ... це був дуже важкий час, коли знаєш, що є діти, яким потрібно їсти, а робота сьогодні є, завтра немає. А ще не так давно, вимальовувалась чудова картина: тихе життя, облаштований будинок, затишне домашнє гніздечко, діти, дружина, служіння в церкві - все навколо ніби говорить - у цих людей прекрасне майбутнє! А тут, круті повороти, несподіванки, невідомість, безвихідь. На думку приходить історія з Йосипом, який отримав сон, що провіщав перспективне майбутнє .., головне, що воля Божа відбудеться в будь-якому випадку, просто у нас своє уявлення, як саме це має статися.
Але ... вірний Бог!
Антон опинився на проекті «Голос країни 2015», став переможцем конкурсу, був благословенний квартирою в Києві! Як важливо не засумніватися в Бозі.
У програмі «Світлі гості» Антон розповів про те, як почалася його творча діяльність, як відбулося примирення з Богом, і як проходив період духовного дорослішання. І не дивно, що Антон «не боїться» сцени, адже завдяки батькам-музикантам, ще в трирічному віці хлопчик почав співати. Одного разу, в невелике селище недалеко від Донецька, де і жила сім'я Копитіних, приїхала виставка-бібліотека. Всі люди селища, які чули музику, що лунала прямо з місця проведення виставки, сходилися з усіх куточків селища, щоб дізнатися, що ж там відбувається ... Люди залишалася на цьому заході, зачитуючись, запропонованою літературою. Увагу шестирічного Антона привернула незвично-яскрава, з гарними малюнками книга, це була Біблія. На питання хлопчика - чи можна взяти почитати, була позитивна відповідь - «звичайно ж, можна і навіть дуже потрібно, тільки потрібен паспорт батьків». Маму Антона збентежив факт необхідності паспорта, вона вступила в розмову з людиною відповідальною за цю книжкову розкладку. Не будемо зволікати - батьки Антона скоро прийняли Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем, після, послідувало водне хрещення. Так Антон Копитін опинився в церкві. Ще наш гість розповів про цінність, посіяного духовного зерна в дитинстві. У його житті, напевно, як і в житті більшості підлітків були різні ситуації в період духовного дорослішання, але, те насіння, яке було посіяно в його серці - дало плід в самий важливий і потрібний момент.
Сьогодні Антон сам батько трьох дітей, робить все, щоб духовне насіння, посіяне в його дітей, постійно поливалося й удобрювалось і доглядалось. Як чоловік і священик в домі живиться від Батьківської любові і безмірно вдячний Господу за Його любов і милість.