Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 



  Кабінет Міністрів України постановою №215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», установив до 3 квітня 2020 року на всій території України карантин.

  У рамках карантину заборонено до 3 квітня 2020 року проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких беруть участь понад 10 осіб, крім заходів, потрібних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

  Релігійні організації як юридичні особи також підпадають під загальні вимоги закону. Докладніше про це читайте на сайті Всеукраїнського Собору.

 

  Усеукраїнський Собор закликає «молитися за людей, які занедужали на коронавірус та інші хвороби, аби Господь зцілив та підтримав. Молимось про Божу охорону та захист. Закликаємо зберігати спокій, адже Господь контролює наше життя та оберігає нас. Однак потрібно дотримуватися медичних рекомендацій заради наших ближніх».

  Усеукраїнський Собор просить максимально поширити цю інформацію у церквах.