Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Найкращий подарунок - приймач

 

Різдво та Новий рік - прекрасний час, розфарбований білим, зеленим, червоним! Він ще з дитинства пов'язаний з радістю, любов'ю, святковим настроєм і подарунками.

 

Мабуть, біблійні мудреці нам показали приклад піднесення дарів у Дні народження нашого Спасителя. На подарунки, призначені Ісусові, ми теж очікуємо, як діти, як частина сімейства, як свої.

 

І хоча з дорослішанням ставлення до свята, його суті, його людського прикрашання й адаптації змінюється, все ж, мало хто із нас не переймається: а що ж подарувати своїм знайомим, рідним і близьким?

 

Наші цінності різні і для когось реальним стає той дар, який отримує людина, котра навернулася до Христа, дар спасіння, дар Божий! І адже ж як цікаво: для здобуття цього духовного дару може використовуватися цілком звичайний предмет - радіоприймач!

 

Як багато ми дізналися історій, що Слово, почуте через Світле радіо, змінило життя слухача!

 

Й ось наш передсвятковий заклик до вас: ви в кожному разі шукатимете в магазинах те, що зможете в ці різдвяні та новорічні дні піднести друзям та близьким. Так подаруйте приймач, який може ловити нашу частоту! Частоту УКХ-діапазону, частоту нижнього FM-діапазону. Це по-різному називається, але, на жаль, не на всіх пристроях є діапазон нижчий від 88 МГц.

  

А купити потрібні приймачі найпростіше на ринках міст у маленьких відділах, де торгують електротоварами. У нас є кілька адрес у деяких містах мовлення Світлого радіо, за якими можна придбати радіоприймач.

 

Не змарнуйте цього часу, коли свята дають нам змогу більше сіяти, благословляти і розповідати про шлях порятунку душі, розповідати про нашого дорогого Господа і Спасителя.

 

А в Об’явленні Івана Богослова - останній книзі Біблії - є слова: «І хто прагне, хай прийде, і хто хоче, хай воду життя бере дармо!». І ми бажаємо, щоб на вашому шляху стрічалися спраглі! Ті, хто прийме Божий дар Спасіння і Життя, й ті, кому ви зможете зробити такий чудовий презент - приймач, календарик або молитовний буклет. Ці подарунки наблизять людину до Бога, допоможуть отримати відповіді на багато питань світобудови, навчать молитися і введуть до дружної та світлої радіородини...