Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 


У Біблії сказано: «Блаженнiше давати, нiж приймати».» (Діян. 20:35). Давайте подумаємо, що ми – Християни – можемо давати своїм ближнім? Якщо мова йде про наших найближчих – родину, – то, тут більш-менш можна визначитися, адже, ми знаємо інтереси своїх рідних, їхні бажання. Зрештою, ми можемо зробити їм подарунок – подарувати свій час – просто, будучи поруч.

А як бути з нашими братами і сестрами в Ісусі Христі? Або з тими нашими знайомими та друзями, які ще не пізнали справжнього, живого Бога? Що подарувати їм? І чи потрібно чекати якоїсь особливої нагоди для подарунку?

Найкращий подарунок – це Божа любов, яка виливається на нас безперестанку, це – вічне життя у Його Небесному Царстві! Це – наше спасіння від Нього! Спасіння, яке було дароване нам дорогою ціною – розп’яттям на хресті.

От саме Бога і треба принести в життя наших рідних, друзів та просто знайомих. Яким чином це можна зробити? – Дуже просто! Потрібно всього-на-всього подарувати радіоприймач, налаштований на хвилю Світлого радіо «ЕММАНУЇЛ»! Радіо веде мовлення цілодобово вже у восьми містах України! Програми ефіру настільки різноманітні, що його слухачами можуть бути не лише дорослі, а й діти та підлітки! Будьте певні, кожен знайде щось особливе і корисне для себе! А найголовніше, з ефіру Світлого радіо звучить Слово Боже! Це і читання Нового Заповіту чотири рази на добу, і цитати з Біблії, які звучать протягом всього дня, і роздуми над Словом Божим у інтерактивах, і коротенькі проповіді на різні актуальні теми.

Подаруйте радіоприймач з Божим благословенням також і тим, хто самотній, чи в немочі – люди таким чином не тільки пізнають Бога, а в їхніх оселях з’явиться радіо-друг, який говоритиме, і таким чином, ці люди не відчуватимуть самотності! Сійте з користю! Будьте сіллю землі, світлом для світу! Приносьте плід Господу – діліться тією радістю в Ньому, яка вже відкрита вам, і Він неодмінно воздасть вам у тридцять, шістдесят, і у стократ!


Будьте благословенні!