Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Роман Голованов, координатор із розвитку в Екстрим-центрі «Карабін»
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

   Про Екстрим-центр «Карабін» - команду професіоналів, яких об’єднує  любов до спорту, суспільства, дітей та родини, розповідає координатор із розвитку в цій організації Роман Голованов. Хлопцям та дівчатам пропонують активний відпочинок у таборах, який відбувається у творчій і щирій атмосфері, в колі друзів. Слухайте (і дивіться) про це у нашій програмі.

 

  «Безумовно, діти, сім’ї – це наш фокус. Й, окрім діяльності, яку ми здійснюємо для сімей, один із напрямків – це робота в таборах…»

 

  «…Багато хто говорить про IQ, мало хто говорить про EQ. Емоційний інтелект, простими словами, – це розуміння власних емоцій, уміння контролювати їх і розуміння емоцій інших, а також, якщо потрібно, це допомога іншим контролювати їхні емоції…»

 

  «…Працюючи з підлітками, з дітьми, я зрозумів, що, на жаль, сьогодні багато батьків – дезорієнтовані. Ми говоримо, що діти – наше майбутнє. Я не дуже погоджуюсь із цим. Коректніше буде сказати, що батьки – це наше майбутнє, тому що батьки виховують дітей»

 

  «…Тут важливо зрозуміти, що дитина – це людина, яка формується і якщо їй не давати те, що їй потрібне, вона потім буде страждати все життя»

 

  «…І, взагалі, коли ми говоримо про виховання, слід зрозуміти, що таке виховання. Що ми не робимо із дитини, виховуючи її, власну копію, хоч ми маємо щось особливо близьке з дитиною, яку ми прийняли, яку ми народили…»