Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«Слово про Слово»



Партнерство – невід’ємна складова будь-якого служіння. Одним із партнерів Світлого радіо є інтернет-ресурс «Слово про Слово» – україномовне християнське джерело для користувачів інтернет-простору, яке надає доступ до корисної, цікавої інформації, пов’язаної із життям братів та сестер у Христі та висвітлюється у контексті Слова Божого. На сайті видання «Слово про Слово» – slovoproslovo.info у розділі НОВИНИ розміщений банер Світлого радіо з посиланням на наш сайт – svitle.org. Це дає можливість читачам інтернет-ресурсу «Слово про Слово» слухати радіо «Еммануїл» просто, перейшовши за посиланням!
 
 
 
 
Україномовна християнська газета «Слово про Слово» виходить також у друкованому вигляді. Заснована вона в 2012 р. у Тернополі. «Слово про Слово» виходить 12 разів на рік об’ємом 4 сторінки у форматі А3. Засновник і редактор газети – Анатолій Якобчук.
 
На сайті видання «Слово про Слово» представлена інформація для читачів. Це і новини християнського світу, і християнські оповідання, і поезія, і притчі. Також на сайті представлена аналітична інформація, блоги пасторів, служителів, богословів, підприємців-християн, та просто успішних людей, які дотримуються християнських цінностей. Окрім того, провідним напрямком видання є євангелізаційна складова, адже сама газета – про Бога, про Його Слово. Щорічно читачами газети є понад 2 млн. користувачів.
 
Якщо вас зацікавила інформація про християнську газету «Слово про Слово» – її можна передплатити, або ж читати в інтернет-просторі: https://slovoproslovo.info/
 
Долучайтеся до партнерства!