Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Обласна ефірна перекличка


Напевно, немає таких людей, яких би не надихали цікаві подорожі. Більшість із нас останнім часом не мала можливості подорожувати. Але Господь подарував нам чудову нагоду відвідати різні куточки України, не виходячи з дому: протягом вересня-жовтня в ефірі Світлого радіо тривав проект – «Обласна ефірна перекличка». Кожен тиждень разом зі слухачами ми подорожували окремим містом та, відповідно, областю мовлення радіо «Еммануїл». Під час ефірної переклички ми завітали на Львівщину, Сумщину, Дніпропетровщину, Чернігівщину, Запоріжчину, Чернівеччину, Харківщину, Київщину та в країни Європи, де також мовить Світле радіо через супутник ASTRA4.
 
Щоранку слухачі мали змогу долучатися до вікторини, у якій ведучі ставили цікаві запитання, пов’язані з історією, пам’ятками, відомими особистостями певної області. Окрім того, радіослухачі дізнавалися багато нової, цікавої інформації про міста і містечка, села і селища України.
 
До ранкових інтерактивів долучилася значна кількість нових радіослухачів, а також – служителів, які брали участь у обговоренні тем дня. Також ми мали можливість віртуально завітати до пасторів, благовісників, керівників місій у різних куточках України. Вони не тільки розказали нам багато цікавого про свої міста та селища, але й підбадьорили нас свідченнями про те, які чудеса Господь здійснив у їхньому житті і як тепер вони служать іншим людям, досягаючи їх Доброю новиною. Окрім того, ведучі разом із віртуальними гостями студії торкалися тем служіння, історичних екскурсів, музики.
 
Наші найменші слухачики теж не залишилися осторонь світлого марафону! Діти мали можливість телефонувати у прямі ефіри вечірнього блоку дитячих програм, розповідали вірші, слухали твори українських письменників, яких раніше не знали, а також – отримали чудові збірки їхніх творів!
 
На завершення «Обласної ефірної переклички» ми провели віночковий фото-вернісаж. Впродовж 2-х місяців наші слухачі надсилали нам свої фото із тих населених пунктів, де вони слухають Світле радіо. Ми отримали безліч чудових світлин, і оформили їх у невеличкий відео-ролик, який доступний до перегляду на YouTube каналі Світлого радіо.
 



 
Дякуємо вам, дорогі наші радіослухачі, за те, що ви брали активну участь у цьому проекті Світлого радіо! Дякуємо за дзвінки, побажання, за ваші свідчення та розповіді про церкви та спільноти, у яких проходить ваше духовне життя! Дякуємо за участь у інтерактивах, за те, що надсилали свої фото, тим самим, давши можливість нам побачити вас! Віримо, що «Обласна ефірна перекличка» дійсно зробила слухачів Світлої хвилі ріднішими та ближчими: як одне до одного, так і до Бога!
 
З Божою допомогою і благословенням будемо рухатися далі, втілювати нові цікаві ідеї, розповідати про надію у Христі ще багатьом людям.
 
Не зупиняймося, не опускаймо рук, а продовжуймо спільну духовну працю.  Нехай ще багато людей пізнають Бога, адже, світ потребує Його, як ніколи! Не забуваймо, що говорить Господь: «Я – Світло, яке прийшло у світ, щоб кожний, хто вірить у Мене, не перебував у темряві.» (Ін. 12:46).
 
Пропонуємо вам до перегляду відео-подорожі тими областями України, яких торкнулася «Обласна ефірна перекличка»:
 
Запоріжжя: