Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма «Натхнення»



Кожен із нас час від часу потребує потужного мотиваційного поштовху або теплої підтримки, щоб усвідомити та переосмислити свої цінності, відкрити нові обрії. Неймовірною енергетичною міццю вражають праці Регіни Бретт – жінки із сильним характером, яка вийшла переможцем із цілого калейдоскопу життєвих негараздів та відчула у собі сили й бажання надихати інших. Саме тим, які загубили своє щастя у бурхливому потоці реальності, втратили життєву мету, вона присвятила свою книгу «Будь дивом: 50 уроків, щоб зробити неможливе можливим», яка вийде в аудіоформаті на Світлому радіо 28 березня о 15:40.
 
Цей твір з упевненістю можна назвати життєвим посібником на всі випадки життя – із якими би проблемами не зіштовхувалася людина. На сторінках книги є безліч хвилюючих історій сильних духом людей із реального життя, які знайшли вихід зі справжніх пасток долі, навіть, поборовши онкологічні хвороби. Своїм прикладом вони вчать, як дарувати тепло і любов, радіти кожному дню, не опускати руки перед труднощами, мріяти та вірити у щастя, надихати й надихатися.
 
Ці історії огортають слухачів добром, якого так не вистачає в нашому житті. На прикладі героїв побачимо диво у звичайних повсякденних речах, навчимося ставати дивом для інших та цілковито використовувати те, чим наділив кожного із нас Бог.