Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«Непохитна основа»


Раніше в арсеналі радіо «Еммануїл» довгий час були програми, які висвітлювали питання науки та релігії. Це програми «Походження всесвіту», «Що є істина», «Істина». Слухачі телефонували в ефір цих програм і активно обговорювали питання походження всесвіту, віку землі, теорії про час і простір, існування позаземних цивілізацій, виникнення зла та багато іншого.
 
Зараз у ефір Світлого радіо повертаються програми, які висвітлюють питання науки. Зокрема, це програма «Непохитна основа» (а згодом – вийде програма «Наука та релігія»), яка звучатиме в ефірі щонеділі о 17:00 з повтором у вівторок о 21:10. У ній ітиметься про співіснування релігії та науки, розглядатимуться життєві історії відомих людей: вчених, композиторів, художників, лікарів, а також – маловідомі факти із життя цих людей; руйнуватимуться певні міфи. У перших програмах будемо говорити про Миколая Коперника, який був частиною духовенства, Джордано Бруно та Галілео Галілея.
 
Вестиме програму служитель «Міжнародного біблійного університету «Бачення» – Тарас Мельник. Перший випуск програми «Непохитна основа» – вже цієї неділі, 14 лютого, о 17:00.