Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка
 

«УКРАЇНСЬКА БЕРЕГИНЯ», «СУМЛІННЕ БАТЬКІВСТВО»


Травень місяць – надзвичайно багатий на свята. Цьогоріч і День матері і Міжнародний день сім’ї для колективу Світлого радіо стали особливими, адже саме з нагоди цих чудових свят наші віддані волонтери, які є ведучими авторських програм та інтерактивів, отримали нагороди від Громадської гуманітарної організації Християнське товариство сприяння безпеці життєдіяльності «Українська Армія Спасіння».
 
9 травня, з нагоди Дня матері, нагороду «УКРАЇНСЬКА БЕРЕГИНЯ» отримала волонтер, ведуча авторської програми «Батьківські зустрічі», дружина талановитого поета і радіоведучого Владислава Бондаркова, мама 3 обдарованих дітей – Маріанна Бондаркова.
 
 
 
 
А 15 травня, з нагоди Міжнародного дня сім’ї, нагороду «СУМЛІННЕ БАТЬКІВСТВО» отримала благословенна родина Володимира та Світлани Горлушків! Світлана – ведуча авторської програми «Шановна пані», а Володимир – надійний чоловік, міцна опора у мудрому вихованні в любові до Господа 5 прекрасних дітей!
 
 
 
 
 
 
Ми дякуємо Громадській гуманітарній організації Християнське товариство сприяння безпеці життєдіяльності «Українська Армія Спасіння» за те, що наші волонтери були удостоєні таких нагород. Але, насамперед, ми щиро вдячні Господу за можливість служити Йому, поширюючи Його Слово, впроваджуючи Його цінності у наші сім’ї, а також за те, що ми змогли зібратися колективом, щоб прославити Творця, поспілкуватися та порадіти одне за одного!