Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

День народження Світлого радіо «Еммануїл»


Днями, а саме 7 червня, ми святкуємо день народження Світлого радіо «Еммануїл»! 16 років… Серйозна дата, чи те так? Для юної людини 16 років – це нові відповідальності, нові мрії, дещо новий статус. Для радіостанції – це також новий період! Сподіваємося, період появи нових друзів та партнерів, нових ідей та проектів, нових міст мовлення та плодів для Божого Царства!
 
А тому, з нагоди 16 річчя мовлення Світлого радіо «Еммануїл», саме для Вас, дорогі наші радіослухачі, ми готуємо надзвичайно цікавий ефірний день понеділка, 7 червня! Насичений ранковий інтерактив, до участі в якому ми щиро запрошуємо усіх, хто має що сказати та що пригадати. Святкові випуски програми привітань «Світле освідчення», зустріч зі світлим колективом радіостанції – обіцяємо, буде цікаво! А для наших найменших слухачів – святкові «Допитливі знавці»! Незмінними залишаться молитви, ваші улюблені пісні та виключно позитивні емоції!
 
І головне – лише в день народження радіо – кожен, хто зателефонує і в прямому ефірі звернеться до усіх жителів планети зі світлими словами та побажаннями, отримає унікальний дорослий сюрприз!!!
 
Святкуйте день народження Світлого радіо «Еммануїл» разом із нами!