Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Дорогі друзі та співробітники Світлого радіо!

Щиро хотів би привітати вас із черговою річницею, яку ви відзначаєте, посвячену служінню для усіх наших слухачів в різних містах, в різних регіонах України.

Що хотілося б побажати для усіх вас? Перш за все, щоб насправді світло залишилося світлим. Нам потрібно сьогодні, особливо в цей час викликів, труднощів, сліз, переживань, чути надійні, добрі слова, які стверджують нашу віру, допомагають нам зміцнитися, дають впевненість, що серед темряви сяє світло — світло Євангелії Христової, світло радості в Ісусі.

Ми всі потребуємо сьогодні добрих новин, і ось такі радіопередачі, радіостанції — вони є вкрай важливими для всіх мешканців нашої країни. Ми живемо з вами у важкі часи, коли так багато горя, сліз. Тому нехай Світле залишається світлим радіо в нашій країні.

По-друге, бажаю вам, щоб всупереч усьому і тій потужній пропаганді, яка сьогодні лунає в ефірах, в засобах масової інформації, ви залишалися тим світлим радіо, яке дає усім правдиві новини, які приводять людину до пізнання істини, яка є в слові Божому, і щоб через призму святого Писання кожна людина, яка слухає вас, могла зрозуміти, що насправді відбувається.

Ми живемо в часи постправди, де так багато в кожного своєї правди. І тому Світле радіо покликане продовжувати цю естафету проголошення істини. Серед багатьох різних голосів, які часто відводять від пізнання Божої правди, ви залишаєтеся тими, хто мають проголосити істину.

І, звичайно, хотілося б побажати усім вам наснаги, ревності і вірності, не опускати руки, тому що ваш голос важливий сьогодні. Ваш голос має зміцнювати, стверджувати і вести людей до того правильного вектору, щоб кожна людина в нашій країні не зневірилася, але зміцнилася. І, щоб ми всі, об’єднавшись, могли служити нашому народу і поклонятися Богу.

Тому бажаю вам нових звершень, які обов’язково приведуть ще багатьох людей до кращого пізнання Бога, покаяння, відродження, спасіння. І, звичайно, молимося, щоб ваш голос не змовкав, бо добрі зерна, які ви сієте сьогодні в безсмертні людські душі, обов’язково зійдуть добрим врожаєм у царстві нашого Бога. Тому всіляких вам гараздів.

Серед війни, кровопролиття, нестабільності і страху нехай Світле радіо несе світло у кожне серце, освітить кожну оселю, буде благословенням для кожної родини і для нашої країни.

Вам Божого благословення і продовження цього важливого діла, що є покликанням від Бога. Це те, що Бог хоче, щоб ви робили. І нехай Він вас благословить.

Молимося за вас, любимо вас і благословляємо ім’ям Господнім.


Валерій Антонюк,
Голова ВСЦ ЄХБ