Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Сердечно вітаю всіх працівників редакції християнського радіо «Еммануїл» з 17-літтям з того моменту, як в ефірі прозвучало слово правди, світла, добра!

Хочу щиро подякувати особливо директору, Галині Львівні, за її вклад, переживання, за її старання. Завдяки її праці та інших працівників звучить слово правди — християнські програми, новини несуть людям тепло, добро, розраду та утіху. Бажаю вам та молюся, щоб ви продовжували цю добру справу— сіяти в людські душі те, що людину міняє, робить кращою, світлішою особистістю з великої букви.

Нам так потрібне слово Боже, особливо в ці важкі дні випробування для народу України, коли прийшла жахлива війна з боку наших сусідів, які віроломно напали на нашу мирну країну. Так жаль, що мільйони людей загинули. Нам жаль тих, хто сьогодні в лікарні покалічений, розбитий тілом і душею.

І, власне, місія, роль Світлого радіо — нести зцілення людським душам.

Ми можемо дати їжу, хліба, одяг — і це важливо — прийняти переселенців, які проходять через західні області України. Це мільйони людей, яким потрібне слово розради. Я вдячний Богові, що Він дав таку велику свободу для проповіді, для таких програм, передач.

Можливо і це послужило причиною заздрості наших сусідів, як колись Каїн позаздрив Авелю, що він мирно приносив жертви Богу ще на початку розвитку людства. Бо цей дух Каїна сьогодні живе, і горе тим людям, де цей дух знайде місце. Цей дух розчавить, принизить особистість, і, в кінцевому результаті, може знищити її.

Нехай надалі Бог благословить Світле радіо, весь колектив. Також щиро дякую тим, хто матеріально підтримував. Це важливо, щоб всі разом, хто чим може підтримували цю благородну, поважну Божу працю. Бажаю, щоб ми не оглядалися назад, не падали духом, а разом кували перемогу над злом, неправдою, темрявою, жорстокістю. 

Також хотів би привітати усіх радіослухачів Світлого радіо, що люблять ці передачі, тягнуться до того, що приносить радість, задоволення і спокій душі. Вірю, переконаний, що люди з чистим серцем, з відкритою душею завжди прагнуть почути це вічне, розумне, мудре слово, якого не так багато є в ефірах чи в інтернет-просторі. Тому вітаю всіх слухачів!

Бажаю мудрості всьому колективу і особливо благословення нашим слухачам, щоб вони всім серцем звернулися до Ісуса і пам’ятали: які б не були важкі часи, Господній день і Господня можливість завжди поряд. Ісус готовий нас прийняти в будь-який час дня і ночі. Його двері відкриті. І, хто зранений, наляканий, травмований, розбитий, розчарований, я всіх прошу повернутися обличчям з вірою до Господа, розказати про вашу біль, показати свою рану. І я вірю, що зцілення прийде, коли ви будете кликати ім’я Господнє. Кликав сліпий Вартимій, кричав: «Змилуйся наді мною!» Ісус зупинився, підійшов і його оздоровив. Але спочатку запитав: «Чого ти хочеш від Мене?».

І тому кожного, хто чує це слово-вітання, я прошу пам’ятати, що Господь є поряд, в Нього є ліки від найстрашніших ран. Більше ні в кого немає таких ліків. Нехай ці добрі ліки несе Світле радіо. Нехай наш Лікар, Батько, Порадник, Втішник і Спаситель Ісус допоможе всім нашим слухачам. А весь колектив хай Бог благословить на добрі справи, продовжувати робити добро в ім’я Ісуса Христа.

17 років — це прекрасна юність, сповнена енергії, сили, бажання творити людям добро. Щиро вітаю вас!

Михайло Паночко,
старший єпископ УЦХВЄ